Please note:
The Mini Schedule does not line up exactly with our older dancers!



VANCOUVER SCHEDULE 2023

Mini Schedule Saturday					
	Mini				
9:00 AM	Mini Registration - (Doors open at 8:15)				
9:30 AM	Welcome/ Warm Up (Adv. Room)				
10:00 AM	Jazz - Greer				
10:45 AM	Break (BYO snacks)				
11:00 AM	Hip Hop - Taylor				
11:45 AM	Lunch (30 min only)				
12:15 PM	Lyrical - Chanel				
1:00 PM	Musical Theatre - Elise				
1:45 PM	Wrap Up/End of Day				
2:00 PM	SEE YA NEXT YEAR MINIS!				

GSP APPRENTICE CREW

All Advanced Level dancers who wish to be considered for the "GSP APPRENTICE CREW" Scholarship MUST attend the audition class on Sunday morning.

Any Advanced Level dancers who are interested in being considered for "THE SOURCE DANCE COMPANY" MUST attend the audition class on Sunday morning.



	Saturday			
	Junior	Intermediate	Advanced	Teacher
8:30 AM	Registration (Doors open at 8:15)	Registration (Doors open at 8:15)	Registration (Doors open at 8:15)	Registration (Doors open at 8:15)
9:30 AM	Welcome/ Warm Up (Adv. Room)	Welcome/ Warm Up (Adv. Room)	Welcome/ Warm Up (Adv. Room)	Warm Up (Adv. Room)
10:00 AM	Jazz: Rachael	Commerical Tour Hip Hop: Vincent	Contemporary: Jan	Access to 3 ballrooms
11:00 AM	Hip Hop: Vincent	Imrov: Chanel & Greer	Jazz: Rachael	Access to 3 ballrooms
12:00 PM	Lunch (45 min only)	Lunch (45 min only)	Lunch (45 min only)	Lunch (45 min only)
12:45 PM	Faculty Chat Session (Adv Room)	Faculty Chat Session (Adv Room)	Faculty Chat Session (Adv Room)	Faculty Chat Session (Adv Room)
1:15 PM	Contemporary: Jan	Jazz: Rachael	Musical Theatre: Phillip	Access to 3 ballrooms
2:15 PM	Musical Theatre: Phillip	Contemporary: Jan (in Advanced Room)	Tour Hip Hop: Vincent (in Inter Room)	Access to 3 ballrooms
3:15 PM	Juniors are finished at 3:15pm	Short break (15 min)	Short break (15 min)	Short break (15 min)
3:30 PM		Musical Theatre: Phillip	House: Alex	Teachers Class: Jan (45 min Jr Room
4:30 PM		End of Day	End of Day	End of Day
	Sunday			
	Junior	Intermediate	Advanced	Teacher
8:00 AM		Arrive ready to dance! Audition Class (Chanel & Greer)	Arrive ready to dance! Audition Class (Elise & Jo)	Audition Class observation permitted by Teachers only.
9:00 AM	Juniors begin at 10:15am today!	Warm Up (Adv. Room)	Warm Up (Adv. Room)	Warm Up (Adv. Room)
9:30 AM	10:15am Junior Warm Up with GSP Crew	Commercial choreo: Carlo Atienza	Lyrical: Rachael	Hip Hop: Vincent JR Room (45 min)
10:30 AM	Commercial choreo: Carlo Atienza	Contemporary: Jan (in Advanced Room)	Tap: Phillip (in Intermediate Room)	Access to 3 ballrooms
11:30 AM	Lunch (30 min only)	Lunch (30 min only)	Lunch (30 min only)	Lunch (30 min only)
12:00 PM	Lyrical: Rachael	Tap: Phillip	Commercial choreo: Carlo Atienza	Access to 3 ballrooms
1:00 PM	Tap: Phillip	Lyrical: Rachael	Tour Hip Hop: Vincent	Access to 3 ballrooms
2:00 PM	Short break (15 min)	Short break (15 min)	Short break (15 min)	Short break (15 min)
2:15 PM	Jazz: Elise	Hip Hop: Vincent	Contemporary: Jan	Access to 3 ballrooms
3:15 PM	WRAP UP & AWARDS (ADV Room)	WRAP UP & AWARDS (ADV Room)	WRAP UP & AWARDS (ADV Room)	WRAP UP & AWARDS (ADV Room)
	(ADV ROOM)	(ABV Room)	(ADV Room)	(* * * * * * * * * * * * * * * * * *